OpenCart webshops

Een online winkel is niet meer weg te denken

Online winkelen is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld. Nog elke dag is er een stijging in het aantal aankopen dat wordt gedaan via online winkels en voor uw bedrijf in de detailhandel of retail is een webshop niet meer weg te denken. Winkels worden meer en meer ingericht als een plek waar mensen kunnen kijken, keuren, proeven en passen. De daadwerkelijke aankoop echter gebeurt in steeds meer gevallen via de webwinkel. U kunt als bedrijf dus eigenlijk niet meer achterblijven, want uw waar dient niet alleen gekocht te kunnen worden in uw fysieke winkel, maar ook via uw webshop.

OpenCartHelens Webstudio bouwt graag uw online winkel. Wij doen dit onder andere met OpenCart. Nadat wij dit systeem op uw serverruimte hebben geplaatst en geïnstalleerd dragen wij zorg voor een mooie vormgeving van uw webwinkel. En natuurlijk zorgen wij ervoor dat de bestel- en verzendmogelijkheden naar uw wens worden ingesteld. Zo ontvangt u betalingen bijvoorbeeld vooraf, via factuur, via iDEAL, PayPal of via CreditCard.

Als wij klaar zijn kunt u zoveel productgroepen, sub-groepen en producten in uw webwinkel plaatsen als u wilt!

Speciale wensen?

Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat de juiste module(s) in uw webshop worden geïntegreerd (denk bijvoorbeeld aan een koppeling met uw boekhoudprogramma) en als blijkt dat een module nodig is die niet bestaat, dan bouwen wij die gewoon zelf. Zo lossen wij dat op.

Wat kost een OpenCart webshop?

De prijs is afhankelijk van uw wensen, maar u heeft al een OpenCart webshop heeft u al voor 499 euro. Deze kosten maakt u eenmalig en voor dit bedrag is uw webwinkel helemaal ingericht en klaar om door u te worden gevuld met producten. Laat u de shop liever door ons vullen? Dan kan dit tegen (bulk) uurtarief of tegen een vooraf afgesproken prijs.

Als OpenCart een nieuwe versie uitbrengt en u wilt dat uw shop wordt voorzien van deze nieuwste versie, dan maken wij dit voor u in orde tegen uurtarief. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor andere updates, zoals bijvoorbeeld iDEAL.

Natuurlijk heeft u ook een domeinnaam en hostingpakket voor uw webwinkel nodig. U dient hiervoor rekening te houden met een jaarlijks terugkerend bedrag van ongeveer 40 euro. Ook dit bedrag is afhankelijk van de grootte van uw website en natuurlijk ook van het aantal domeinnaamregistraties van die site.

(Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.)

Helens Webstudio bouwde eerder al twee webwinkels voor ons: één voor producten voor honden en één voor producten voor katten. Wij hebben een dierenwinkel en wilden nu een webshop voor al onze producten. In overleg werd gekozen voor de realisatie van een webwinkel in OpenCart. Mijn medewerkers en ik hebben de shop gevuld en ik moet zeggen dat het systeem ons erg goed bevalt.

Sacha Hooijer

Buddy's

Heeft u al een OpenCart webshop?

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zorgen er graag voor dat uw OpenCart webwinkel weer helemaal up-to-date is en geven hem desgewenst een volledige opfrisser.

Benieuwd naar onze werkwijze of behoefte aan meer informatie?

Hoe wij te werk gaan leest u hier en voorbeelden van ons werk vindt u in onze portfolio webdesign.
Voor nadere informatie en/of een offerte neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Pin It on Pinterest