WordPress websites

Het meest gebruiksvriendelijke CMS

Vandaag de dag is uw website veelal het eerste contact dat een potentiële klant met uw bedrijf of instelling heeft. Dit eerste contact is meestal bepalend voor de bezoeker; hij of zij zal naar aanleiding van de indruk van uw website wel of geen contact met u opnemen. Daarom is het belangrijk dat uw site goed oogt, goed werkt en altijd up-to-date is. Dat laatste heeft u natuurlijk het liefst zelf in de hand en daarom bouwen wij graag een mooie professionele website voor u, voorzien van een CMS waarmee u zelf de content (inhoud) van uw website kunt bijhouden.

WordPress-logoWij doen dit het liefst met WordPress. Er zijn maar liefst 1.24 miljard websites op het internet en daarvan is meer dan een kwart (cijfers: 2017) gemaakt met WordPress, een content management systeem waarmee websites, blogs en zelfs webwinkels (WooCommerce) gerealiseerd kunnen worden. Dan is het toch ook niet verwonderlijk dat wij graag van dit zeer gebruiksvriendelijke systeem gebruik maken?

Goed vindbaar

WordPress is uitstekend geoptimaliseerd voor SEO (zoekmachineoptimalisatie) waardoor een WordPress website altijd goed te vinden is. Het is mogelijk om op snelle en eenvoudige wijze zoekmachinevriendelijke URL’s (permalinks) aan te maken. Bovendien is het met behulp van verschillende zogenoemde plugins mogelijk om per pagina een titel, omschrijving en zoekwoorden te definiëren. Wij doen dit graag voor u, want wij bouwen niet alleen met liefde uw professionele WordPress website, maar verzorgen daarnaast ook graag de structuur, inrichting en content ervan, zodat uw site goed te vinden is.

Onze vorige website was bijna 10 jaar oud en hoognodig toe aan een volledige herbouw en opfrisser. HWS heeft onze nieuwe website neergezet in WordPress. Onze tweetalige site werd bovendien voorzien van een client-login, zodat onze klanten kunnen inloggen om de status van de opslag en het transport van hun goederen te kunnen inzien.

Jolanda van den Berg

HERA Global Forwarding BV

Wat kost een WordPress website?

Vanzelfsprekend is de prijs afhankelijk van uw wensen, maar een WordPress website heeft u al voor 499 euro. Deze kosten maakt u eenmalig. U bespaart op kosten voor onderhoud, want u houdt met dit gebruiksvriendelijke systeem zelf de content van uw website up-to-date.

Twee keer per jaar betaalt u voor het dagelijks backuppen en het wekelijks updaten van uw website. WordPress heeft namelijk zeer regelmatig updates van het systeem en van de zogenoemde plugins. Denk hierbij aan verbeteringen als de snelheid, SEO en veiligheid van uw site. Afhankelijk van de grootte en het type website betaalt u een vanaf-prijs van 50 euro per half jaar.

Natuurlijk heeft u ook een domeinnaam en hostingpakket voor uw site nodig. U dient hiervoor rekening te houden met een jaarlijks terugkerend bedrag van ongeveer 40 euro. Ook dit bedrag is afhankelijk van de grootte van uw website en natuurlijk ook van het aantal domeinnaamregistraties van die site.

(Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.)

Heeft u al een WordPress website?

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zorgen er graag voor dat uw WordPress website weer helemaal up-to-date is en geven hem desgewenst een volledige opfrisser!

Benieuwd naar onze werkwijze of behoefte aan meer informatie?

Hoe wij te werk gaan leest u hier en voorbeelden van ons werk vindt u in onze portfolio webdesign.
Voor nadere informatie en/of een offerte neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Pin It on Pinterest