WooCommerce webshops

Een online winkel is niet meer weg te denken

 

Online winkelen is tegenwoordig de gewoonste zaak van de wereld. Nog elke dag is er een stijging in het aantal aankopen dat wordt gedaan via online winkels en voor uw bedrijf in de detailhandel of retail is een webshop niet meer weg te denken. Winkels worden meer en meer ingericht als een plek waar mensen kunnen kijken, keuren, proeven en passen. De daadwerkelijke aankoop echter gebeurt in steeds meer gevallen via de webwinkel. U kunt als bedrijf dus eigenlijk niet meer achterblijven, want uw waar dient niet alleen gekocht te kunnen worden in uw fysieke winkel, maar ook via uw webwinkel.

WooCommerceHelens Webstudio bouwt graag uw online winkel. Wij doen dit het liefst met WooCommerce van WordPress. Nadat wij dit systeem op uw serverruimte hebben geïnstalleerd zorgen wij voor een mooie vormgeving van uw webwinkel. En natuurlijk dragen wij er zorg voor dat de bestel- en verzendmogelijkheden naar uw wens worden ingesteld. Zo ontvangt u betalingen bijvoorbeeld vooraf, via factuur, via iDEAL, PayPal of via CreditCard.

Als wij klaar zijn kunt u zoveel productgroepen, sub-groepen en producten in uw webwinkel plaatsen als u wilt! 

Speciale wensen?

Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat de juiste plugins in uw webshop worden geïnstalleerd en als blijkt dat een plugin nodig is die niet bestaat, dan bouwen wij die gewoon zelf. Zo lossen wij dat op.

Wat kost een WooCommerce webshop?

De prijs is afhankelijk van uw wensen, maar u heeft al een WooCommerce webshop heeft u al voor 499 euro. Deze kosten maakt u eenmalig en voor dit bedrag is uw webwinkel helemaal ingericht en klaar om door u te worden gevuld met producten. Laat u de shop liever door ons vullen? Dan kan dit tegen (bulk) uurtarief of tegen een vooraf afgesproken prijs.

Twee keer per jaar betaalt u voor het dagelijks backuppen en het wekelijks updaten van uw webwinkel. WooCommerce (WordPress) heeft namelijk zeer regelmatig updates van het systeem en van de zogenoemde plugins. Denk hierbij aan verbeteringen als de snelheid, SEO en veiligheid van uw webwinkel. U betaalt hiervoor een vanaf-prijs van 50 euro per half jaar.

Natuurlijk heeft u ook een domeinnaam en hostingpakket voor uw webwinkel nodig. U dient hiervoor rekening te houden met een jaarlijks terugkerend bedrag van ongeveer 40 euro. Ook dit bedrag is afhankelijk van de grootte van uw website en natuurlijk ook van het aantal domeinnaamregistraties van die site.

(Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.)

Wij benaderden Helens Webstudio, omdat wij een antiekhandel zijn begonnen en graag een website en webwinkel in één wilden. In overleg met HWS werd onze website gebouwd in WordPress met een WooCommerce shopgedeelte. Wij zijn hier erg tevreden mee, want de site wordt goed gevonden en bovendien is het systeem eenvoudig in gebruik.

Patrick en Elma van der Wel

Living the Past

Heeft u al een WooCommerce webwinkel?

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij zorgen er graag voor dat uw WooCommerce webshop weer helemaal up-to-date is en geven hem desgewenst een volledige opfrisser.

Benieuwd naar onze werkwijze of behoefte aan meer informatie?

Hoe wij te werk gaan leest u hier en voorbeelden van ons werk vindt u in onze portfolio webdesign.
Voor nadere informatie en/of een offerte neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Pin It on Pinterest