Een website laten maken?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres

Als u een professionele website wilt laten maken dan bent u bij Helens Webstudio aan het juiste adres. Wij realiseren websites van klein tot groot, tegen betaalbare tarieven.
Wij bouwen sites het liefst met WordPress, maar ook voor Joomla! draaien wij onze hand niet om.
Voor de realisatie van een webwinkel gebruiken wij bij voorkeur WooCommerce, hoewel wij ook webshops bouwen in OpenCart.

Maatwerk voor speciale wensen

Voor speciale wensen van de opdrachtgever maken wij graag een website op maat. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een boekingssysteem. Voor onder meer Camping De Zeehoeve en Koi Travel hebben wij dergelijke systemen al gerealiseerd.
Ook voor wat betreft koppelingen tussen websites en bijvoorbeeld boekhoudprogramma’s zijn wij u graag van dienst. Een voorbeeld hiervan is onze maatwerkkoppeling tussen OpenCart en SnelStart, waar orders en producten over en weer gesynchroniseerd worden.

Gaan uw eisen verder dan de standaard?
Dan bouwen wij uw website op maat!

Responsive sites

Vanzelfsprekend zijn de door ons gerealiseerde websites responsive. Dit betekent dat zij ook geschikt zijn voor gebruik op tablets en smartphones. Anno 2017 kan dat natuurlijk ook niet anders meer en bovendien worden websites hierdoor goed gevonden in Google, die al sinds 21 april 2015 de mobielvriendelijkheid van een website laat meewegen in het resultaat van zoekopdrachten. Is een website namelijk niet mobielvriendelijk dan scoort deze lager in Google.

Benieuwd naar onze werkwijze of behoefte aan meer informatie?

Hoe wij te werk gaan leest u hier en voorbeelden van ons werk vindt u in onze portfolio webdesign.
Voor nadere informatie en/of een offerte neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Pin It on Pinterest