Over ons

Wie zijn wij en wat zijn onze kwaliteiten?

 

Helens Webstudio is opgericht door Hèlen Daalmeijer (7 juni 1969 – 1 augustus 2018 †). Al in december 1999 startte zij met het bouwen van websites voor opdrachtgevers. Toen noemde zij haar onderneminkje nog Helens Design en werkte ze nog op freelance basis naast haar functie bij een werkgever. In oktober 2003 besloot zij haar baan op te zeggen en als fulltime zelfstandige aan de slag te gaan.
Omstreeks diezelfde periode raakte Mario van Mastricht meer en meer bij haar bedrijfje betrokken en werd hij langzaam maar zeker verantwoordelijk voor het programmeerwerk van de websites die zij samen bouwden.

Uiteindelijk werd Hèlen verantwoordelijk voor de vormgeving, inrichting en content van een website en ontwierp zij ernaast huisstijlen en reclame-uitingen. En werkte Mario – naast zijn baan bij een werkgever – op part-time basis voor Helens Webstudio. Hij richtte zich op de technische aspecten van websites.
Samen vormden zij een geweldig team dat graag de schouders onder een opdracht zette om deze tot de volle tevredenheid van een opdrachtgever uit te voeren en op te leveren. Natuurlijk deden zij dit in nauw overleg met de opdrachtgever, want alleen op die manier konden zij hun doelstelling behalen.

Na het overlijden van Hèlen heeft Mario alle taken op zich genomen en de onderneming voortgezet. Volledig in de stijl van en volgens het gedachtegoed van Hèlen. Met de zelfde inzet en passie om opdrachten naar volle tevredenheid op te leveren. Vanzelfsprekend in nauw overleg met de opdrachtgever.

Meer weten?

Nieuwsgierig naar hoe wij te werk gaan? Klik hier.
Weten wat wij zoal hebben gemaakt? Kijk voor voorbeelden in onze portfolio webdesign en portfolio printdesign.
Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Wij staan u graag te woord.

Pin It on Pinterest