Joomla! websites

Een open source content management systeem

Vandaag de dag is uw website veelal het eerste contact dat een potentiële klant met uw bedrijf of instelling heeft. Dit eerste contact is meestal bepalend voor de bezoeker; hij of zij zal naar aanleiding van de indruk van uw website wel of geen contact met u opnemen. Daarom is het belangrijk dat uw site goed oogt, goed werkt en altijd up-to-date is. Dat laatste heeft u natuurlijk het liefst zelf in de hand en daarom bouwen wij graag een mooie professionele website voor u, voorzien van een CMS waarmee u zelf de content (inhoud) van uw Joomla! site kunt bijhouden. Wij doen dit bijvoorbeeld met Joomla!, een systeem waarvan inmiddels duizenden mensen wereldwijd gebruik maken.

Naast het bouwen van zo’n professionele website, zijn wij u graag van dienst met het inrichten en vullen met de content ervan.

Helens Webstudio realiseerde mijn website in Joomla! en bouwde daar een module in waarmee ik taaltests van bezoekers kan afnemen. Ik ben alweer enige jaren erg tevreden met mijn site en kan Helens Webstudio iedereen aanraden!

Jos van Craaikamp

Plezier in Taal

Wat kost een Joomla! website?

Natuurlijk is de prijs afhankelijk van uw wensen, maar u heeft al een Joomla! website heeft u al voor 499 euro. Deze kosten maakt u eenmalig. U bespaart op kosten voor onderhoud, want u houdt met dit systeem zelf de content van uw website up-to-date.

Als Joomla! een nieuwe versie uitbrengt en u wilt dat uw website wordt voorzien van deze nieuwste versie, dan maken wij dit voor u in orde tegen uurtarief.

Natuurlijk heeft u ook een domeinnaam en hostingpakket voor uw site nodig. U dient hiervoor rekening te houden met een jaarlijks terugkerend bedrag van ongeveer 40 euro. Ook dit bedrag is afhankelijk van de grootte van uw website en natuurlijk ook van het aantal domeinnaamregistraties van die site.

(Genoemde bedragen zijn exclusief 21% BTW.)

Heeft u al een Joomla! website?

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, want wij voorzien uw Joomla! site graag van de nieuwste versie of geven hem desgewenst een volledige opfrisser.

Benieuwd naar onze werkwijze of behoefte aan meer informatie?

Hoe wij te werk gaan leest u hier en voorbeelden van ons werk vindt u in onze portfolio webdesign.
Voor nadere informatie en/of een offerte neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Pin It on Pinterest